Terugbetaal- en retourneringsbeleid

1. BETALINGEN

Veel gestelde vragen

Ja, je digitale betaling is veilig. Die wordt door de bank en hun payment provider secuur verwerkt, Inksane zit daar niet tussen.

Betalingen worden direct verwerkt. Alles is volledig digitaal en geautomatiseerd, waardoor de verwerkingstijd minimaal is.

Op onze webshop: Banccontact, Mastercard, Visa, American Express, Paypall.
In onze winkel: Bancontact, Visa, American express, Mastercard, Inksane kadobonnen, cash.

2. VERZENDINGEN

De verzending kost binnen België 6.99€ , Buiten België vanaf 8€

Je bestelling wordt tussen de 2-7 dagen verzonden, (maar in praktijk gebeurt dit bijna altijd binnen 1 dag.)

Er is veel mogelijk, neem gerust even contact op met Anke: roeselare@inksane.be

Wanneer je bestelling via de pakketservice wordt verzonden ontvang je een Track&Trace code op je e-mail. Op elke productpagina vermelden wij een verwachte levertijd. Heb je een verzendbevestiging in je mailbox ontvangen van ons? Dan is je order gegarandeerd verzonden.
Helaas kunnen postbedrijven niet 100% garanderen dat alle post de volgende dag wordt bezorgd.
In enkele gevallen (minder dan 1%) loopt het vertraging op in het sorteerproces, en je order wordt dan de eerstvolgende dag alsnog bezorgd. Indien je pakket na 3 werkdagen niet is bezorgd raden wij je aan om contact op te nemen met onze klantenservice.
Doormiddel van de track en trace code kun je zien waar het pakket op dat moment is, en wat de nieuwe leverdatum is.
Mocht de track en trace code aangeven dat het pakket is afgeleverd echter heb je niets ontvangen? Dan dien je binnen 5 werkdagen (7 dagen) contact met de klantenservice op te nemen.

3. RETOURNEREN

Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender) dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren van je order (van je thuis naar de webwinkel) zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Inksane geretourneerd worden.
 
  1. Het product moet in een onbeschadigde en originele verpakking (zak of doos) worden geretourneerd. (labels behoren hier ook bij);
  2. Solden of Kortingsproducten worden nooit teruggenomen. Mits deze toch retour gezonden worden, worden deze niet terug betaald.
  3. Het product dient binnen 14 dagen na bezorging retour te worden gezonden.
Indien het product niet voldoet, vindt er geen acceptatie plaats. Het retour zenden de geweigerde zending naar het afleveradres van de koper komen voor rekening van de koper. Afhankelijk van het product worden de retourkosten bekend gemaakt. Na de ontvangst van het bedrag wordt het product retour gezonden.

Retour Inksane: Ardooisesteenweg 166, 8800 Roeselare

Binnen 14 dagen na ontvangst van je retourzending.

Kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Dat is altijd het gemakkelijkste :). Dan kunnen we samen ziet wat het probleem is, en of er een oplossing kan geboden worden of gewoon een terugname.

4. BESTELLINGEN

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Kijk ook in je ongewenste postvak (Spambox). Staat de e-mail daar niet in, heb je misschien een verkeerd mailadres in gevuld? Zo ja, kun je ons altijd e-mailen op roeselare@inksane.be

5. OVERIGE VRAGEN

5 Overige vragen…
Staat je vraag er niet bij? Stuur je vraag dan naar roeselare@inksane.be

Winkelwagen
nl_BEDutch