piercer in action

Kan je een piercing laten zetten met verdoving?

Professioneel piercen zonder verdoving bij Inksane
Professioneel piercen zonder verdoving bij Inksane

Je vroeg het jezelf misschien al eens af: kan ik een piercing plaatsen onder narcose? Deze vraag wordt veel gesteld en het antwoord is simpel: nee. Bij Inksane is dit niet mogelijk. Laat ons je vertellen waarom.

Doet een piercing zetten pijn?

Pijn is relatief en is bij iedereen verschillend. Sommigen voelen er niets van terwijl anderen de pijn als extreem ervaren. Je voelt er uiteraard iets van. Het weefsel wordt doorboord en dit kan pijn doen. Met een steriele naald piercen doet minder pijn dan met een pistool. Wij gebruiken dan ook enkel naalden om te piercen. Deze worden elk afzonderlijk geleverd bij ons in een verpakkingshoes en zijn al gesteriliseerd.

Welke piercing doet het meest pijn?

In het algemeen wordt de tepelpiercing als pijnlijkste ervaren. De tepel is één van de gevoeligste lichaamsdelen van het lichaam. De pijn hangt af van persoon tot persoon en heeft te maken hoe hoog je pijngrens ligt. Andere piercings die als pijnlijk worden ervaren zijn de daith, helix, conch, industrial en de septum. De pijnduur varieert van piercing tot piercing.

Waarom geen verdoving?

Simpel: het is niet toegelaten en het is onnodig om anesthesie te gebruiken. Diegene die de piercing plaatst, heeft geen medische opleiding gehad en mag je niet verdoven door een inspuiting te geven. In de meeste gevallen wordt een piercing als gevoelig ervaren en niet als pijnlijk.

Waarom ook geen verdovingszalf?

Wij gebruiken geen verdovende zalf bij het piercen. Verdovende zalf kan de huid stugger maken en kan ervoor zorgen dat de piercing scheef zit. Met onze professionele aanpak zorgen wij voor een zo’n aangenaam mogelijke ervaring. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken.

Voor meer vragen of om een afspraak te maken, kan je de onderstaande knop gebruiken. Wij kijken alvast uit naar je komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_BEDutch