Wenkbrauw piercing laten zetten: de prijs, pijn en meer!

Is een wenkbrauw piercing geschikt voor mannen? Doet het pijn? Hoeveel kost het? Kom hier alles te weten over de wenkbrauw piercing!

Wat is een wenkbrauw piercing?

Een wenkbrauwpiercing is een piercing die door de huid wordt gezet waar je wenkbrauw zit. De wenkbrauw piercing wordt ook wel oppervlaktepiercing/surfacepiercing genoemd. Het wordt een oppervlaktepiercing genoemd omdat het onder de oppervlakte van een (min of meer) vlak stuk van de huid wordt geplaatst. Bij een surface piercing is de kans groter dat de piercing uitgroeit dan bij andere piercings. Normaliter wordt de wenkbrauw piercing schuin boven de ooghoek geplaatst maar je kunt daar vrij in kiezen! Het kan overal op de wenkbrauw geplaatst worden. De ene kant komt boven de wenkbrauw, de andere kant onder de wenkbrauw. We gebruiken hiervoor een curved barbell (banaantje).

Wat is een anti-wenkbrauw piercing?

Ook de anti-wenkbrauw piercing is een oppervlaktepiercing. Het verschil is dat de anti-wenkbrauw piercing net onder het oog geplaatst wordt. Je kunt het zowel verticaal als horizontaal plaatsen. Het wordt gezet met een plat lang plaatje met 2 uiteinden die onder de huid wordt ingebracht. Op de 2 uiteinden wordt een top geschroefd.

Is een wenkbrauw piercing voor mannen?

Al van vroeger werden piercings als teken van mannelijkheid gezien. Tegenwoordig is dat niet meer zo en is de piercing genderneutraal, dus zowel voor vrouw, man of x. Op de dag van vandaag is alles mogelijk. Er lopen zowel mannen, vrouwen of x rond met een breed aanbod van piercings!

Doet een wenkbrauw piercing laten zetten pijn?

Pijn is relatief en verschillend van persoon tot persoon. Natuurlijk voel je er iets van maar de wenkbrauw piercing moet niet door het kraakbeen, enkel door de huid waardoor het minder pijn doet. Je kunt het vergelijken met een bridge piercing (piercing bovenaan de neus, tussen de ogen). De genezingsperiode varieert van drie tot vier maanden.

Wat is de prijs voor een wenkbrauw piercing?

De prijs voor een wenkbrauw piercing te laten plaatsen is 35 euro, exclusief het juweel en nazorgbehandeling. Neem een kijkje op onze site voor de volledige prijslijst!

Waar kan je een wenkbrauw piercing staafje of ring kopen?

Op de webshop van Inksane kan je een staafje of ringetje kopen voor een wenkbrauw piercing en voor andere soorten piercings. Dit zowel voor man als vrouw. De juwelen starten aan 15 euro. Je kunt de juwelen en de nazorgbehandeling aankopen in onze webshop of in onze fysieke shop. Het is aan te raden om beiden bij ons te kopen aangezien wij over de juiste kennis beschikken van de geschikte materialen.

Heb je interesse om een wenkbrauw piercing te laten plaatsen of heb je nog twijfels en vragen? Contacteer ons via onderstaande knop en wij helpen je verder!

Ons aanbod voor wenkbrauwpiercings:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
nl_BEDutch