septum piercing piercen
Piercings

Septum piercing: het neusje van de zalm

De septum piercing, terug van nooit weggeweest. Ze blijven altijd in en het is één van de meest populaire piercings die je kan krijgen! Waarom? Omdat ze er cool uitzien, duh. Niet alleen in de hedendaagse maatschappij, maar ook voor primitieve stammen is de septum piercing geen onbekend ding. Deze dateren dus echt al van een tijdje terug maar zijn nogsteeds in de mode. Echt te gek, niet?

Read More »
conch wit
Piercings

Conch piercing: de hartendief

Al gehoord van de piercing conch? Een echte hartendief, subtiel noch stoer. Eén groeiende vraag naar de conch is er zeker en terecht! In deze blogpost lees je alles over deze hartendief en hoe de conch piercing onze harten verovert.

Read More »
rook goud piercing
Piercings

Rook piercing: hot!

Rook? Brand? Gevaar?! Nee hoor, het is de bijzondere rookpiercing die we zullen bespreken! Eén van de ongewonere oor piercings in het binnen oor. Een subtiele piercing die de échte piercinglover-look afmaakt. Geen zorgen, er is geen echte brand bij een rook piercing. Alleen maar je oor die er hot uitziet!

Read More »
Piercings

Tragus piercing: de must-knows

Een subtiele piercing op een plaats waar je niet meteen aan zou denken: ja hoor, deze blogpost gaat over de tragus piercing. Ook eens gehoord over de tragus die de eetlust zou onderdrukken? In deze post ontrafelen we de mythe.

Read More »

1 reactie op “Blog”

  1. Pingback: Ik ben zwanger: Mag ik een tepelpiercing tijdens de zwangerschap? – inksanepiercing.com

Reacties zijn gesloten.

Winkelwagen
nl_BEDutch